Възрастен мъж изгубил пенсията си, след като я получил, а

...
Възрастен мъж изгубил пенсията си, след като я получил, а
Коментари Харесай

Достойно! Дядо Иван от Карлово изгуби цялата си пенсия, последвалото вдъхнови СНИМКА

Възрастен мъж изгубил пенсията си, откакто я получил, а историята му трогна и въодушеви за положително мнозина.

За неприятният случай, застигнал жителя, разказва  в групата " Шофьори - Несебър ". Той споделя, че парите - към 500 лв., изпаднали от неговия съсед - Иван от Карлово, някъде по пътя от пощата до магазин в Несебър.

Той се пробва да помогне, призовавайки намерилия сумата да я върне.

" Ако я е намерил някой с огромно сърце, само че не знае чия е, дано се свърже с мен. Благодаря авансово! ", написа той.

За броени часове обявата стига до мнозина, а хората намислят и друго решение, което поддържат доста жители. Защо да не съберат изгубената сума? Тази концепция е препоръчана в мненията под обявата, а съидейници се намират незабавно.

" 80 индивида са харесали обявата. По 10 лв. да дадем и ето я пенсията ", написа Ва К.

" И аз желая да дам парички ", прибавя жена.

" Включвам се за помощ ", написа различен.

" Дайте да съберем по 10 лв., без да се хабим в празни приказки! ", добавя човек.

А организацията е основана бързо-бързо. От мненията под поста се схваща, че жители са оставили кутия за дарения в локална аптека, където всички искащи да дарят може да го сторят.

" Миличкият,дано положителни хора да са я намерили и да му я върнат! ", прибавя Антоанета А. Като наподобява пожеланието ѝ ще се сбъдне - даже по един надалеч по-вдъхновяващ метод.



Вижте и цялата обява, споделена от Мирко П.:
" Здравейте на всички в групата. Неведнъж се е случвало отсам да се вземат решение проблеми, по тази причина взех решение да споделя. Днес по обяд моят съсед си е изгубил пенсията по път от пощата до " Жанет ", " Младост ". Ако я е намерил някой с огромно сърце, само че не знае чия е, дано се свърже с мен. Благодаря авансово! "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР