Възрастен мъж е в тежко състояние след агресия на пътя.

...
Възрастен мъж е в тежко състояние след агресия на пътя.
Коментари Харесай

Агресия на пътя - мъж е в болница, издирват извършителя

Възрастен мъж е в тежко положение след експанзия на пътя. Инцидентът е зародил през днешния ден към 15:30 ч. в Асеновград. 82-годишен асеновградчанин, карал " Пежо Партнер ", е бил преследван и ударен в главата от лидер на джип. Случката се разиграла в днешния следобяд, когато възрастният мъж, движейки се с колата си от промишлена база на изхода на Асеновград в посока село Боянци, се канел да се включи в придвижването по улица " Цар Иван Асен II " в града. По роман на потърпевшия, той се опитал да излезе, само че в същото време с висока скорост профучал джип, който внезапно блъснал спирачки.
По думите на пострадалия, другият автомобил се движел много по-бързо от позволеното. Водачите и на двете коли съумели да спрат, без да се е случил случай. Мъжът с джипът траял по пътя си, а след него с автомобила си потеглил и 82-годишният асеновградчанин. След малко време по-младият лидер почнал да удря внезапно спирачки и разрешил на " Пежо " -то да го изпревари. Възрастният мъж не подозирал какво следва. Шофьорът на джипа карал зад другата кола през цялата улица " Цар Иван Асен II ". Заедно минали през кръговото кръстовище на църквата " Свети Атанасий " в посока улица " Васил Левски ". Малко преди пожарната в Асеновград мъжът с джипът изпреварил цялата колона от коли, спрял придвижването, отворил вратата на 82-годишния лидер и го блъснал мощно с пестник в главата.
В този миг потърпевшият получил сериозен стрес и пострадване на едното ухо. Той разказал за случилото се чак откакто се прибрал у дома. По-късно на възрастния мъж му прилошало и получил пристъп. Бил в безсъзнание за към 30-40 секунди, по информация не негови близки. Наложило се да му бъде осъществена намеса, защото имал разкъсвания по ухото. Асеновградчанинът е в болница под наблюдаване. В момента на случая на пътя е имало десетки други коли, само че никой от присъстващите не е реагирал на случилото се, споделят околните на потърпевшия. Те изясняват, че са подали сигнал до районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Асеновград.
Очаква се да бъдат преглеждани записи от видеокамери , ситуирани по асеновградските улици. Семейството и полицията търсят причинителя, за който само се знае, че е карал джип с цвят бежово.
От пресцентъра на ОДМВР - Пловдив оповестиха за Actualno.com, че в края на работния ден, към 17:30 ч., в районно управление (на МВР) - Асеновград е отишъл мъж, който е съобщил за случай на пътя. Пред дежурния е декларирал, че през днешния ден денем дал на 82-годишния си татко да ръководи неговия автомобил. Мъжът съобщил, че желае да бъде направена инспекция за това, че към 15:30 на улица " Васил Левски " и " Речна " в Асеновград лидер на кола с неразпозната марка излязъл, очевидно неудовлетворен от реакциите на по-възрастния водач, препречил пътя му и го принудил да спре. След това, му нанесъл удар - по думите на възрастния човек.
Саморазправилият се лидер си тръгнал, а откакто се прибрал у дома възрастният асеновградчани разказал случката на своя наследник. Медицински обзор открил две повърхностни рани в региона на лицето, а лекарите оставили потърпевшия за наблюдаване в болница, имайки поради възрастта му. В районно управление (на МВР) - Асеновград е признато искане за осъществяване на инспекция. Ще бъдат конфискувани записи от видеокамери наоколо до мястото, с цел да се откри самоличността на саморазправилия се лидер.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР