Възраждане“ заплаши с нов протест заради неизпълнения ангажимент от страна

...
Възраждане“ заплаши с нов протест заради неизпълнения ангажимент от страна
Коментари Харесай

„Възраждане“ заплаши с нов протест срещу зеления сертификат

„ Възраждане “ заплаши с нов митинг поради неизпълнения ангажимент от страна на премиера Кирил Петков до 2 февруари да има решение дали и по кое време ще се отстрани условието за зелен документ.

Лидерът на групировката Костадин Костадинов добави, че след проваленото съвещание на работната група, която трябваше да разисква този въпрос, не е свиквано последващо:

„ Точно заради тази причина, откакто другата страна явно не желае диалог с нас и откакто ние изтърпяхме повече от нужното време и показахме голямата си приемливост, нашето самообладание се изчерпа и взехме решение да организираме митинг, защото явно по този начин ще си беседваме с това ръководещо болшинство, откакто не желае да беседва там, където проблемите се основават – в политическите институции, ще би трябвало да беседваме извън на улицата. Другата седмица ще вземем решение коя тъкмо ще бъде датата, само че ще бъде в границите на идващите 10 дни. Ще вземе и решение къде тъкмо да се състои, както и в какъв формат ще бъде изработен, тъй като няма да бъде като предния, ще бъде много по-различен “.

Костадинов уточни, че от „ Възраждане “ са били склонни на взаимни отстъпки, които се показват в поетапното унищожаване на условието за документи и тестване:

„ Ако в този момент се обади министър-председателят, желаеме да чуем дата, на която пада зеленият документ, нищо друго не желаеме да чуем повече “.

Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР