Възраждане“. Снимка: Възраждане“ ПП Възраждане“ се регистрира за предсрочните парламентарни избори

...
Възраждане“. Снимка: Възраждане“
ПП Възраждане“ се регистрира за предсрочните парламентарни избори
Коментари Харесай

ПП „Възраждане“ се регистрира за изборите. Иска самостоятелно управление

„ Възраждане “. Снимка: „ Възраждане “

Политическа партия „ Възраждане “ се записва за предварителните парламентарни избори на 2 април. Документите бяха входирани в Централната изборна комисия /ЦИК/ от Цончо Ганев и Петър Петров. 

След това Ганев съобщи упоритостите на „ Възраждане “ да завоюва изборите и да ръководи страната независимо

 Политическа партия
Политическа партия „ Възраждане “. Снимка: Скрийншот от видео във Фейсбук

„ Ние тръгваме на тези избори с желанието да спечелим доверието на българския народ. И най-много да успеем да стигнем до повече хора, които да схванат, че в българската политика има политическа партия, която извършва всички свои поети задължения. На някой може да не му харесват нашите задължения. Някои може изобщо да не ги припознава, само че никой не може да отхвърли, че това, което ние през акцията поемаме като задължения, влизайки в Народното събрание, ние го пазиме с каузи. Така че ние отиваме на тези избори да спечелим оптимално доста поддръжката на българския народ и като всяка една естествена партия, ние желаеме да имаме болшинство в Народното събрание, с цел да можем да имаме независимо ръководство “ , разгласи той. 

На въпрос дали съгласно него в идващия парламент ще се образува постоянно държавно управление Ганев отговори:

„ В предходния парламент също имаше болшинство. Имаше шест партии, като се изключи „ Възраждане “, които можеха умерено да създадат държавно управление, тъй като във всички решения те бяха дружно и гласоподаваха дружно. Така че дали ще има държавно управление, минава през това дали атлантическото болшинство ще направи още веднъж някоя срамна коалиция, както беше в по-предишния парламент, където видяхте Българска социалистическа партия дружно с Демократична България и Политическа партия. Сега няма да е учудващо в случай че ги забележим дружно с ГЕРБ. “

„ Ние бяхме канени на безусловно всички диалози за съставяне на държавно управление. Бяха ни обещавани какви ли не постове в Министерски съвет. Но ние не сме в Народното събрание, с цел да участваме самоцелно в ръководството. Ние сме сложили като условия съответни политики – невлизане в еврозоната, това, за което ни принудиха да отидем на референдум, прекъсване на изпращане на оръжия за Украйна и унищожаване на американските бази в България. Това са главните три неща, дружно с това, че предходният парламент беше дал своя вот да се дадат нови 20 милиарда за два атомни реактора. Това са политики, които ние слагаме на дневен ред. Те не са на „ Възраждане “. Те са настоящи тематики, свързани с нашия живот “ , акцентира още Ганев. 

Той разяснява и новите наказания по закона „ Магнитски “ по следния метод:

„ Ние бяхме за следващ път унизени като страна. Показано ни беше, че не можем да имаме лично правораздаване. Хората, които попадат в този лист, са и хора, които съгласно нас би трябвало да бъдат съдени и наказани, само че от български съд, а не от някоя друга страна. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР