Възраждане се опитва да се държи като радикална крайна опозиция,

...
Възраждане се опитва да се държи като радикална крайна опозиция,
Коментари Харесай

Николай Дренчев: Възраждане се опитва да се държи като радикална и крайна опозиция

Възраждане се пробва да се държи като радикална последна съпротива, нещо което аз не одобрявах. Смятам, че е обикновено в една партия да има разнообразни отзиви, които да се балансират. Това съобщи пред БНР изключеният от ПГ на " Възраждане " депутат Николай Дренчев.

" Тази решителност, с която се дават прибързани оценки, в границите на минути и секунди, не е вярна ", аргументира се към този момент самостоятелният народен представител.

Той разяснява изключването на четирима съветници, подкрепили за ръководител на СОС Цветомир Петров.

" За мен нещата се развиха извънредно мълниеносно. В петък сутринта, на изключителна оперативка в 8.30 часа, оповестена късно вечерта, беше поискана оставката на тримата софийски депутати. Мотивът, че не е имало някакво несъгласувано с националното управление гласоподаване в СОС. На моето предпочитание да не се прибързва, да се проверява казусът, да се извикат за пояснение общинските съветници и да се чуят другите гледни точки, групата на малцинството – Деян Николов и другите двама в СОС, просто ни беше показана вратата. Очевидно е било квалифицирано предходната вечер и за нас към момента стоят загадки, дали това са същинските аргументи и какво става във " Възраждане " ", разяснява Николай Дренчев.

Николай Дренчев изясни, че " всички общински съветници, до последния в листата, са били утвърдени във финалната фаза от Костадинов ", а много преди този момент на голям брой съвещания и разисквания на Софийското управление.

" Номинацията на Севделина Петрова е номинация директно на Деян Николов ", удостовери Дренчев.

Снимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР