Възраждане“ прочетоха от парламентарната трибуна декларация. Прилагаме я без редакторска

...
Възраждане“ прочетоха от парламентарната трибуна декларация. Прилагаме я без редакторска
Коментари Харесай

„Възраждане“: Наглостта на евроатлантизма, модерната форма на фашизъм

„ Възраждане “ прочетоха от парламентарната естрада декларация . Прилагаме я без редакторска интервенция:

Преди 90 години Европа е превзета от нов тип идеология. Идеология, която лимитира свободата на индивида, потиска свободното изложение на мнение и разрешава на страната да управлява напълно живота на хората. Тази същата идеология е жива и до през днешния ден. В Германия на Адолф Хитлер я назоваха нацизъм, в Италия на Бенито Мусолини я назоваха фашизъм, а в България на Кирил Петков я назовават евроатлантизъм. Когато се загледате, всички те си наподобяват по методите, пропагандата, контрола и лъжата. Хитлер сегрегира обществото и Кирил Петков сегрегира обществото. Хитлер има мощна пропагандна машина и Кирил Петков има мощна медийна машина. Хитлер основава Гестапо и Кирил Петков овладява службите. Хитлер е психологично болен и… тук мога да продължа с историческите паралели, само че да се върнем в наши дни.

Наглостта на евроатлантизма, модерната форма на фашизъм, се демонстрира ден след ден даже тук в Народното събрание.

ПП-ДБ договарят с Делян Пеевски, който дълги години отбелязват за собствен зложелател, само че за това са отговорни „ Възраждане “, те са фашисти. Лидерите на ПП-ДБ предават електората си, като вместо „ срещу “ гласоподават с „ въздържал се “ за Делян Пеевски, само че за това са отговорни „ Възраждане “, те са фашисти.

ПП-ДБ се прегръщат с Движение за права и свободи и ГЕРБ, които до неотдавна са наричали мафия, само че за това са отговорни „ Възраждане “, те са фашисти. ПП-ДБ излъгаха гласоподавателите си безочливо и безсрамно, само че за това са отговорни „ Възраждане “, те са фашисти. ПП-ДБ поквариха трибуната с изявленията си, които не са законодателни начинания, а персонални обиди и квалификации, само че за това са отговорни от „ Възраждане “, те са фашисти.

Не е по-различно и отвън Народното събрание. Европейски народен представител, един от водачите на по този начин наречените демократи, приканва „ Възраждане “ да бъде лимитирана в Народното събрание и медиите и за това са отговорни „ Възраждане “, те са фашисти.

Търговски обект не разрешава последователи на „ Възраждане “ да го посещават, сходно на търговски обекти през годините след 1933 в нацистка Германия, само че за това са отговорни „ Възраждане “, те са фашисти.

Принудителни ваксини, зелени документи, забрани за придвижване, забрани върху право на труд, забрани върху свободата на словото, душевен тормоз над цялостен един народ, но… за всичко са отговорни „ Възраждане “, те са фашисти.

Не, господа „ демократи “! Вие сте припознали фашизма като идеология, а най-тъжното е, че половината ви парламентарна група даже не осъзнават, само че ние на вас нямаме какво повече да кажем.

Аз ще се обърна към българския народ, който добре вижда по какъв начин му се предлага фашизъм, опакован в лъскава и съвременна опаковка, наречена народна власт. Гледайте деликатно, уважаеми сънародници, по какъв начин фашизмът се реставрира в наши дни, през днешния ден тук в България и се демонстрира ясно и изрично към парламентарна партия. Тези фашисти са тръгнали да ни заличават и нас, които вие – 360 000 българи изпратихте тук, с цел да се борим за жанр и татковина, фамилни полезности, независимост и мир – фундаменталните човешки полезности, които политическите еничари от дълго време не помнят.

Тръгнали са да заличават и вас, които ни подкрепяте. И ще ви кажа едно – в случай че ние българският народ през днешния ден допуснем такова държание към 360 000 гласоподаватели на най-голямата парламентарна партия в България,защото другите са обединения, то какво ще се случи с всеки един жител, който е самичък в дома си или в най-хубавия случай в дребна общественост от другари. Ще ви кажа, в един или различен миг ще бъде сплескан, тъй като фашизмът идва бързо, а нацистките похвати прозират и през днешния ден.

Смятахме, че са от дълго време отминали, само че в действителност са умерено заспали и господата демократи няма да се двоумят да ги употребяват, когато господарите им наредят или просто в опит да запазят поста си, държавната служба или парите от апетитните грантове, с които живеят по този начин добре, до момента в който продават живота на децата ни.

Уважаеми сънародници, бъдете мнителни, тъй като живеем във време, в което фашистът вика дръжте фашиста. Когато правата на всички нас българите заплашват да бъдат отнети очевидно и безмилостно от шепа кресливи и нагли предатели, които от години считат, че имат страната и могат да вършат каквото си изискат с живота ви. Защото актуалният фашизъм е същият като оня преди 90 години, през днешния ден се е прицелил в нас и правата на избрана немалка група от хора, а на следващия ден може да убива всеки дръзнал да каже не на новото обикновено, което в множеството случаи е недопустимо и аморално, както ще се види след няколко дни.

Нека всички изпълнени със завист съвременни фашисти в този парламент знаят, че ние няма да спрем да изричаме истината на всеослушание.

Демократите – модерните фашисти и американското посолство е добре да знаят, че ние сме подготвени за идващия ви опит за възбрана на „ Възраждане “, знаем, че сте подготвени да вкарате страната в революция, знаем, че сте подготвени да изгорите територията, усещайки че губите надзор, само че ние сме тук, с цел да кажем, че няма да позволим България да стане втора Украйна и „ Възраждане “ ще вземе властта по кротичък път. Ние сме тук с цел да кажем „ не “ на евроатлантизма, „ не “ на лъжата, „ не “ на еничарите, „ не “ на пошлостта и най-много „ не “ на модерния фашизъм.

Вместо това ще кажем „ да “ на България, „ да “ на истината, „ да “ на мира, „ да “ на традициите и най-много „ да “ на свободата. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР