"Възраждане" отговоря на проверката на РЗИ с жалба до Конституционния

...
"Възраждане" отговоря на проверката на РЗИ с жалба до Конституционния
Коментари Харесай

Костадин Костадинов за проверката на РЗИ: Няма да плащам на рекетьори

"Възраждане " отговоря на инспекцията на РЗИ с тъжба до Конституционния съд

"Възраждане " внася тъжба в Конституционния съд против зеления документ. Това заяви ръководителят на партията Костадин Костадинов на брифинг в Народното събрание, съобщи КРОСС. Според него документът би трябвало да бъде отстранен.

"С признатото в Народно събрание ни се даде опция да нападаме зеления документ и считаме, че той би трябвало да бъде отстранен за всички жители. Като изключим една или друга партия, на всички места имаше хора, които споделиха, че, в случай че зависи от тях, биха подписали за сезиране на Конституционен съд. Имаме подписите и сезираме Конституционен съд и ще внесем в този момент, след брифинга, нашата тъжба в Конституционен съд. В тази процедура зеленият документ откри опровержение в други страни и даже започнаха да я отстраняват страни, които са я въвели. Той е потвърдено противоконституционен ", съобщи Костадинов пред медиите.

"Надяваме се Конституционен съд да вземе решение и това да бъде в интерес на всички жители ", добави той. Той разясни, че от "Възраждане " са събрали 48 подписа, което е минимумът за внасяне на конституционна тъжба. Тя е подкрепена още от Има Такъв Народ и ГЕРБ.

"Съветничката на Кирил Петков проф. Радка Аргирова съобщи, че през март зеленият документ може да падне и в действителност тя е индивидът, който дефинира мнението на Петков по тези въпроси ", сподели още водачът на Възраждане. По думите му, страната има доста по-сериозни проблеми "от това, с което се занимаваме ".

На въпрос дали ще си заплати санкцията, наложена му от СРЗИ, той беше безапелационен, че няма да заплаща рекет на рекетьори.

"Скандално беше влизането им залата и те стояха доста интимно един до различен. Дори да ни глобят, ние ще апелираме. Не плащайте рекет на рекетьорите, които носят държавни инсигни и регали ", съобщи Костадинов. Той е безапелационен, че даже и да има санкции, ще ги апелират в съда.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР