Възраждане не вярват на служебното правителство, внасяли вота на недоверие

...
Възраждане не вярват на служебното правителство, внасяли вота на недоверие
Коментари Харесай

Възраждане не вярват на служебното правителство, а ПП-ДБ още не са казали дали ще подпишат вота на недоверие

" Възраждане " не имат вяра на служебното държавно управление, внасяли вота на съмнение до минути, само че ПП-ДБ към момента не са им споделили дали ще го подпишат. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред публицисти във връзка вота на съмнение, съобщи кореспондент на " Фокус "

" Служебното държавно управление би трябвало да бъде безусловно равноотдалечено от всяка една политическа мощ и не би трябвало да основава усещане за индивидуалност в неговата работа, с цел да може да сме сигурни, че ще организира почтени и открити избори ", съобщи Костадинов. 

По думите му обаче " Възраждане " изгубили доверие в служебния кабинет, защото след изказване на водача на ГЕРБ по линия на външния министър Стефан ДимитровДимитър Главчев предложил той да бъде заменен. 

По-рано денем от " Възраждане " предложиха на ПП-ДБ да се включат към настояването за избор на съмнение, само че те им били отказали. 

" Правителството очеизвадно е на ГЕРБ и Движение за права и свободи и на ПП-ДБ, тъй като вътре има техни представители, единствено че ПП-ДБ не се подписаха, отхвърлиха ни ", съобщи Костадинов. 

Попитан дали депутатите могат да желаят избор на съмнение към държавното управление, той сподели, че имали такива пълномощия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР