"Възраждане" издига председателя на партията Костадин Костадинов за президент на

...
"Възраждане" издига председателя на партията Костадин Костадинов за президент на
Коментари Харесай

Костадин Костадинов ще се кандидатира за президент

"Възраждане " издига ръководителя на партията Костадин Костадинов за президент на идните избори, заяви на конференция Николай Дренчев от политическата групировка. Кандидат за вицепрезидент ще е Елена Гунчева.
Националният комитет на партията реши да издигне свои претенденти, тъй като е извънредно време България да има един заслужен и самостоятелен от външни фактори и посолства общественик, сподели Дренчев.
България има остра потребност от президент, който да пази националните ползи, съобщи зам.-председателят на "Възраждане " Цончо Ганев. Той изреди сферите, в които съгласно тях актуалният държавен глава не отстоява изрично българския интерес - въвеждане на еврото, пандемията от COVID-19, енергийната самостоятелност, американските бази в страната.
От "Възраждане " не утвърждават въвеждането на еврото в страната. Следващият президент на България би трябвало да има ясна и точна позиция по този проблем и да я отстоява, уточни Ганев. Следващият президент би трябвало да има ясна позиция и по всеобщата неуравновесеност, обвързвана с COVID-19 и всички ограничения, които се взимат, съобщи той. По думите му, новият държавен глава не би трябвало да е приключил военна академия в Съединени американски щати и би трябвало да сложи въпроса за американските бази в България.
Кандидатпрезидентската двойка Костадин Костадинов и Елена Гунчева не участва на конференцията на партията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР