Възраждане е заплаха за националните предатели. Това каза от парламентарната

...
Възраждане е заплаха за националните предатели. Това каза от парламентарната
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: „Възраждане“ е заплаха за националните предатели

" Възраждане " е опасност за националните предатели ". Това сподели от парламентарната естрада водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.
" Изминаха 10 дни откогато изборите завършиха. Време за оценка на това, което се случи и основаване на проекти за това, което следва. Знайни и незнайни анализатори, политолози, политици, социолози, наблюдаващи и други редови доносници на американското посолство се отдадоха на разюздана и невъздържана акция против 358 000 българи. Те бяха наречени неграмотници, некадърници, фашисти, невежи, заблудени, роби и други А тези 358 000 българи, измежду които съм и аз, желаят единствено едно - да живеем свободно в самостоятелна страна ", акцентира той.
Костадинов дефинира това като опасност. " Да, " Възраждане " е опасност за националните предатели, непознатите сътрудници и за виновниците за редовно осъществяването в продължение на десетилетие изтриване и деградиране на българската страна в аморфна маса без национално съзнание кадърен единствено да бъде донор на своите господари отвън страната ", добави той.
" Пратиха ни да запазим българската финансова самостоятелност, с цел да не допуснем вкарване на страната във войната в Украйна, да предоговорим връзките си с Европейски Съюз, да не допуснем банкрут на страната и да пазиме на всички места българския народен интерес ", акцентира Костадинов и посочи, че за тези цели ще беседват с всички политически партии.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР