Възпитаниците на Център за личностно и творческо развитие на децата

...
Възпитаниците на Център за личностно и творческо развитие на децата
Коментари Харесай

Децата на Благоевград от Център за личностно и творческо развитие с участие в различни инициативи с известни таланти

Възпитаниците на Център за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград ще излязат на една сцена с известни гении от България. Първата самодейност ще се организира в сряда/ 18 октомври/ от 18.00 часа във фоайето на Младежки дом. Поканени са всички фенове на танците на открит урок, който ще бъде воден от преподавателя по модерни танци Георги Ганев. Специално присъединяване ще вземат и танцови двойки от Клуб по спортни танци „Импулс“ – Велинград.

На 19 октомври от 18.30 часа гениите от Центъра ще имат опция да се срещнат и свирят дружно със международния музикант Пабло Мецелани в студиото на Радио Благоевград. Той е от Аржентина. Завършил е музикалното си обучение в АМТИИ – Пловдив.

Мецелани пее и свири на разнообразни принадлежности като гайда, дудук, китара, тамбура, кларинет. Неговата огромна обич е българският фолклор и песните от македонския край. За свои съидейници на музикалната сцена Пабло Меценати се стопира имено на школата по тамбура с учител Веселинка Боянова към ЦЛТРДБ.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР