Възпитаничката на Американския университет в Благоевград, рускинята Виктория Капитонова, след

...
Възпитаничката на Американския университет в Благоевград, рускинята Виктория Капитонова, след
Коментари Харесай

Бившето гадже на благоевградския бизнесмен Мартин Грънчаров в битка с 22 дами за сърцето на един мъж

Възпитаничката на Американския университет в Благоевград, рускинята Виктория Капитонова, след броени дни ще се появи в най -новото предаване по БТВ "Ергенът ", видя Struma. com. Виктория, която е някогашна другарка на благоевградския предприемач, притежател на най-новата дискотека в регионалния център, Мартин Грънчаров ще се впусне в конкуренция с 22 участнички, с различнии забавни специалности, които ще създадат своя дебют на дребния екран, сложени пред ново предизвикателство в живота си.

Дамите, които към момента нямат половинка и не са срещнали същинската обич, ще изживеят една същинска приказка и ще се борят за сърцето на мечтания мъж -моделът и фитнес-инструктор Виктор Стоянов.

Инфуенсърката Виктория Капитонова, позната още на феновете като играч в "Мастър началник ", ще би трябвало да пребори огромна конкуренция в лицето на известнапсихоложка, известен модел, управител в АЕЦ, художник и други
Капитонова обаче няма никакви терзания в това отношение, тя е борбена, умна и надъхана млада дама, която към този момент има опит в риалити форматите.

Чаровната Виктория е уверена в себе си, за нея това ще бъде нещо друго, което ще и сътвори приятниемоции, в сантиментална и екзотична атмосфера..., а може би и ще открие своята огромна, истинскалюбов.

Диана Мейс

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР