Възобновено е подаването на електроенергия във всички области на Украйна,

...
Възобновено е подаването на електроенергия във всички области на Украйна,
Коментари Харесай

Пуснаха тока в цяла Украйна

Възобновено е подаването на електрическа енергия във всички области на Украйна , заяви заместник-началникът на президентската канцелария Кирило Тимошенко.

" Първото нещо, което беше възобновено, бяха сериозните инфраструктурни уреди. Към момента поетапно продължава присъединението към мрежата на битовите консуматори ", заяви той в канала си в " Телеграм ".

Освен това Тимошенко напомни, че "

" Това са особено оборудвани места, където можете да презаредите телефоните си, да се стоплите, да пиете топли питиета ", изясни представител на президентския кабинет.

В същото време консуматори на обществените мрежи оповестяват за случаи, когато не могат да намерят такива точки или те към момента не са оборудвани.

Водоподаването е възобновено във всички региони на украинската столица , заяви кметът на Киев Виталий Кличко.

Той обаче сподели, че ще отнеме известно време, до момента в който водоснабдителната система проработи с цялостен потенциал.

" Засега някои консуматори към момента могат да изпитат понижено водно налягане в системата. Особено тези поданици на Киев, които живеят на горните етажи на високи здания ", сподели кметът.

Припомняме, че след  на 23 ноември, водоснабдяването в столицата беше прекратено, а електричеството също беше прекратено в множеството области на Украйна.

Украинското разузнаване допуска, че против енергийни обекти. Също по този начин според оценките, както на украинското, по този начин и на западните разузнавания прецизните ракети на Русия са на привършване, само че към момента Москва има огромни ресурси от ракети за системата С-300, които не са изключително точни и могат да доближават цел на към 25 километра, което значи, че по-застрашени са прифронтовите градове - Запорожие, Херсон, Харков, Николаев и някои други по-малки градове.
 ISW: Кремъл не се е отказал от задачата си да управлява Украйна
ISW: Кремъл не се е отказал от задачата си да управлява Украйна

Иска да заблуди западните страни да окажат напън върху Украйна да изиска мир
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР