Възнамеряваме още утре да започнем разговори. Първи ще бъдат „Продължаваме

...
Възнамеряваме още утре да започнем разговори. Първи ще бъдат „Продължаваме
Коментари Харесай

Нинова: Още утре започваме разговори с „Продължаваме промяната“


" Възнамеряваме още на следващия ден да стартираме диалози. Първи ще бъдат „ Продължаваме промяната “ като най-голямата парламентарна група и като едни от най-активните участници в изработването на програмата ".

Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, откакто получиха мандата за сформиране на държавно управление от президента Румен Радев.

Тя бе безапелационна, че няма да водят диалози с ГЕРБ,ДПС и „ Възраждане “. Според нея сложното ще бъде да се откри положителния звук сред „ Продължаваме промяната “ и „ ИТН “.

" Първото нещо, което ще създадем, е да сложим програмата, направена от трите партии преди две седмици на маса на диалози. Тя е сплотяващото сред трите партии, само че е и опция за възобновяване на досегашните връзки с сътрудниците ни в държавното управление ", съобщи Нинова.

" Разбираме, че сега върху нас пада голяма отговорност. Ще подходим рационално, умерено и диалогично с една цел – да подсигуряваме сигурност на страната, успокоение на хората, да съставим постоянен кабинет и да осъществим програмата ", съобщи още Корнелия Нинова.

Тя още веднъж съобщи, че " Продължаваме промяната " би трябвало да излъчат претендент за министър председател.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР