Възможностите за ловен туризъм в България са представени на изложение

...
Възможностите за ловен туризъм в България са представени на изложение
Коментари Харесай

България се рекламира в Залцбург като дестинация за ловен туризъм

Възможностите за ловджийски туризъм в България са показани на ревю в австрийския град Залцбург, оповестиха от Министерството на земеделието.

В интервала 16-19 февруари на българския щанд на интернационалния конгрес се демонстрират ловни титли и цялостна информация за всички типове дивеч , които се срещат на територията на страната ни. Изложението тази година може да се похвали с над 600 участника от 40 страни.

„ Участията в сходни конгреси дават опция освен да бъдат разпространявани българските ловни полета, опциите за ловджийски и различен тип туризъм измежду задграничните ловци, само че и да бъдат открити нови контакти и партньорства “ , съобщи заместник-министърът на земеделието Валентин Чамбов.

Ловната активност в България беше показана и на ревюто в немския град Дортмунд , което се организира в края на предишния месец.

В интервала 22-26 март страната ни ще бъде хазаин на Международната галерия „ Природа, лов и лов на риба ” , която ще се организира в Пловдив. Тя ще покаже богатото многообразие от артикули за лов, лов на риба, различен туризъм и рискови спортове . Форумът ще се организира в границите на Международния панаир в града. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР