Възможно ли е мъж да е в основата на жестоката

...
Възможно ли е мъж да е в основата на жестоката
Коментари Харесай

Майката на Дамла с два профила с двама мъже във Фейсбук! Възможно ли тук да се крие причината за убийството на детето?

Възможно ли е мъж да е в основата на жестоката драма, потресла Момчилград? Това е една от версията, по която също работи полицията. Разследващите разпитват всички хора, които са били в допир със Седет Муса и дребната Дамла през последните дни.

Може ли да се допуска, че ухажор, забелязан от детето, би могъл да е отключил боязън в майката и в припадък на суматоха да е протегнала ръка на момиченцето си, както изясняват психолозите.

Бащата, който работи в чужбина от няколко години, към момента не е дошъл в Момчилград. В града е синът на Седет - Рамадан, който е настоял майка му да бъде освободена и е декларирал, че изрично не има вяра във виновността й, научи БЛИЦ.

Версията за двамата мъже в живота на Седет Муса се загатва и от двата профила, които майката на Дамла има във Facebook. На единият тя е поставила за профилна фотография кадър, на който е с мъж с побеляла коса.



Снимката е качена на 23 май предходната година, тогава Седет е показала и, че е сключила брак. В профила има и фотоси на дребната Дамла.

На другия профил Седет е с по-млад мъж, а фотографията е качена на 2 декември тази година.



От полицията към момента не оповестяват за часа, в който може да е било убито момиченцето. Една от аргументите проверяващите да се усъмнят в показанията на майката е обвързвана с изказванията й, че вратата е била заключена извън. В първите часове, когато дава пояснения, Седет е объркана и дава разнообразни пояснения.

Първо твърди, че е заключила вратата един път, а е намерила патрона превъртян два пъти. Именно това дава причина на служителите на реда да тръгнат по версията, че се касае за непосредствен или прочут, който е имал достъп до жилището. След това, обаче, Седет се обърква и не може да си спомни по какъв начин тъкмо е оставила детето си.

Междувременно се появи и версията, обвързвана с друга жена, на която Седет била поръчала осъществяването на убийството.

Муса към момента не е тествана на полиграф, защото е в потрес от случилото се, обясниха психолози от Министерство на вътрешните работи, представени от " Телеграф ". По думите им няма безапелационни доказателства, че тя е направила жестокото закононарушение. Разследващите към този момент заобикалят да излизат с повече детайлности по случая поради инспекцията на всички условия и открити доказателства, свързани с убийството.

Очакваше се късно нощес от Белгия да дойде таткото на Дамла, който да хвърли повече детайлности за живота на фамилията си.

Главният прокурор Сотир Цацаров ще бъде в Кърджали през днешния ден, чака се да дойде в Окръжна прокуратура след 12.30 часа, заяви 24rodopi.com, като се базира на чудесно осведомени източници.

Не е изключено той да разгласи, че към този момент има упрекнат за убийството на 7-годишното дете в Момчилград.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР