Възможно ли е да купим онлайн стоки на половин цена

...
Възможно ли е да купим онлайн стоки на половин цена
Коментари Харесай

Стоки на половин цена? Уникална платформа тръгна в България

Възможно ли е да купим онлайн артикули на половин цена без риск да не ги получим? е новата платформа за авансово платени поръчки в България, която е неповторима с ново отношение сред доставчиците и клиентите, което обезпечава невиждани отстъпки и сигурност за приемане на стоките и услугите.

Платформата прави клиента част от веригата на доставките посредством познатото ни разбиране  pre-order. С предплащане на покупката доставчиците имат 100 % предвидимост, могат да възнамеряват индустриалните мощности по-точно, обезпечават си оборотни пари от клиента и няма потребност да държат складови наличия. Клиентите пък не заплащат за евентуалните опасности на доставчиците, които се калкулират в ценообразуването и по този начин получават стоките и услугите доста по-евтино, споделя Мустафа Ахмедов, създател и основен изпълнителен шеф на пред Форбс.
-->
Имаме образци, когато една и съща стока на знаменит бранд в Preonow е на 50% по-ниска цена от па­зарните водачи в дадена категория. И това се назовава резултатът Preo, прибавя предприемачът.

Той напомня, че 80% от потребителските кошници при електронната търговия са изоставяни, защото клиентът не стига до заплащане заради разнообразни аргументи.

В Preonow няма кошница, тъй като едно е повече от нула. Когато не бърза, клиентът има опция да съпостави цените и на други платформи и тогава да се върне в Preonow и да спести, трансформирайки извършването на покупки в икономисване, тъй като получавате повече за по-малко пари, споделя още Ахмедов.

 Той е безапелационен, че доставчиците на артикули и услуги към този момент имат платформа, на която могат да разгласяват своите предложения под формата на предплатен цифров портфейл, който пък е подобаващ с изключение на за самостоятелните консуматори, по този начин и за голям брой компании, които търсят многообразие във типа на обществените придобивки на чиновниците си - посредством прекачване на Прио точки съгласно желанията на всеки чиновник.

Получихме първата си инвестиция от фонда „ Витоша венчър партнърс – фонд I “, сътрудник на ФНФ. Сега планираме да стартираме румънската ни платформа. Започваме договаряния с вложители за втори рунд на инвестиция, с която целим да се утвърдим в България, само че главният ни фокус ще бъде нахлуване на румънския онлайн пазар, който е 12 пъти по-голям, декларира още Ахмедов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР