Възможно ли е било трагедията в Сандански с двете убити

...
Възможно ли е било трагедията в Сандански с двете убити
Коментари Харесай

Кметът на Сандански с шокиращи детайли за двойното убийство на дечицата от майка им

Възможно ли е било нещастието в Сандански с двете убити от майка си дечица да бъде предотвратена? Да, най-вероятно. Според думи пред Българска национална телевизия на Атанас Стоянов, кмет на града, са били подавани сигнали в обществените служби за проблеми в фамилията. Дали е имало реакция?

От Агенцията за обществено подкрепяне обявиха, че няма да разясняват детайлности по случая поради формираното досъдебно произвеждане. Колко комфортно!

Както е известно, грубо ликвидиране на две деца - на 3 и на 5 години, раздруса Сандански. Телата им били открити в фамилната къща, в наличието на майка им. Тя и бащата бяха арестувани за разпит през нощта, сега в ареста остава единствено майката, която е и главният обвинен, съгласно източници на нова. В Сандански е разгласен ден на печал.

В къщата към 17:30 през вчерашния ден са единствено двете деца и майка им Кристина. Нейният брачен партньор Георги е излязъл малко по-рано след следващ тежък фамилен скандал. В миг на нечовечен афект Кристина убива по изключително нечовечен метод невръстните си наследник и щерка. Огледът на полицията продължи цяла нощ.

Двамата родители са били в развой на бракоразвод, напомня пък Нова телевизия. В Сандански се знае, че няколко пъти до момента те са се разделяли, само че постоянно по-късно са се събирали. Вчера обаче още веднъж се скарали грубо и бащата излязъл. После заварил ужасяващата панорама.

„ Бащата се е прибрал, вратата е била заключена, майката не е отваряла, и е влезнал с щурм, разрушил е вратата и бащата се е обадил на 112 незабавно, полицията се е задействала мигновено”, споделя Атанас Стоянов, кмет на Сандански.

Заради развода майката се е страхувала, че децата ще бъдат присъдени на бащата. Според една от версиите тя ги е умъртвила за да отмъсти на своя брачен партньор.

"Очевидно е имало някакви персонални, обществени, проблеми в семейство Трайкови ", добави кметът на града.

В Сандански се приказва, че години наред Кристина е била жертва на грубо домашно принуждение. В града постоянно е забелязвана със следи от тежък побой, проверяващите органи обаче на този стадий не оповестяват дали са получавали тъжби от Кристина за тормоз.

„ Тя даже и висше обучение май мисля, че не е приключило детето, учеше, какво е отключило, никой не може да каже, те даже и вътрешните хора не могат да кажат, единствено разбрах, че си е било една седмица при майка му, момичето си е било при майка му, и какво се е случило... Аз даже съм ги галела тези деца, прабабата ги е разхождала в парка, галела съм ги”, съобщи съседка.

За децата се знае, че не са посещавали постоянно детската градина. Кристина работи в учебно заведение като касиер, Георги е горски чиновник.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР