Възможно е временно затруднение на движението на автомобили по основни

...
Възможно е временно затруднение на движението на автомобили по основни
Коментари Харесай

МВР съобщи изключително важна новина за шофьорите, не я подминавайте!

Възможно е краткотрайно усложнение на придвижването на коли по съществени пътища на територията на областите Хасково, Ямбол, Сливен, Търговище, Разград и Русе, заради прекосяването на колони с военна, едрогабаритна техника. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

От 9.30 часа поетапно 4 колони с едрогабаритна техника ще се придвижват от Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Петко челник “ по маршрут – гр. Тополовград-гр. Елхово - с. Тенево, където е планувано време за презареждане и престой. След това колоните не престават по маршрут – с. Тенево - с. Зимница- п. в. „ Петолъчката “ - с. Мокрен - гр. Котел - гр. Омуртаг - гр. Разград - полигон „ Николово “ - Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Русе “.

Пътна полиция и Военна полиция са взели всички нужни ограничения по съпровождането на техниката и застраховане на рисковите сектори и уязвимите кръстовища.

Умоляват се водачите, които ще пътуват по тези посоки на посочените дати, по опция да изберат различни направления или часове на напредване. Да не навлизат в колоната, както и да извършват прецизно напътствията на униформените и краткотрайната организация на придвижването, в случай че е въведена такава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР