„Възможно е убиецът на Борислав да е бившият съпруг на

...
„Възможно е убиецът на Борислав да е бившият съпруг на
Коментари Харесай

Приятел на зверски убития Борислав в „Хиподрума” проговори ексклузивно пред БЛИЦ и разкри...

„ Възможно е килърът на Борислав да е някогашният брачен партньор на дамата, с която живее, само че не може и дума да става, че е имал любовници, те бяха доста щастливи, Борислав не е поглеждал друга, дружно са от предходната година есента, имат си и бебе на три месеца”, това разкри извънредно пред БЛИЦ другар на свиреп убития в столичния квартал „ Хиподрума” Борислав Бърдаров.

Двамата се видели за последно ден преди жестокото закононарушение. „ Дойде при мен на пазара в „ Красно село”, не изглеждаше обезпокоен, даже беше в доста положително въодушевление, говорихме си за рождения му ден, който беше скоро, той почерпи”, твърди още приятелят на Борислав Бърдаров и разкрива:

„ Беше доста влюбен в дамата, с която живее. Тя има дете от първия си брачен партньор. Двамата ходеха от най-малко година и половина, когато им се роди бебето преди месеца, нямаше по-щастлив човек от Борислав, правеше всичко за фамилията си.”

Убитият мъж е имал ателие за ключарски услуги. Голямата му пристрастеност е авиомоделирането и даже става международен първенец. На надпреварите се явява дружно със сина си Николай, който е на 16 години. Преди време bTV излъчва малко филмче за бащата и сина.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР