Възможна е караница с любимия човек (Хороскопът)Хороскопът за 16 март

...
Възможна е караница с любимия човек (Хороскопът)Хороскопът за 16 март
Коментари Харесай

Възможна е караница с любимия човек

Възможна е кавга с обичания човек (Хороскопът)

Хороскопът за 16 март 2024 (събота) – всички зодии.
Овен
Днес на Вашия обичан човек няма да му се желае да Ви упреква в каквото и да било, дори и фактически да бъдете отговорни. Какво пък – възползвайте се от добротата на своята половинка и не повтаряйте личните си неточности.
Телец
Личните връзки се подереждат за Вас по допустимо не най-подходящия метод. Възможна е кавга с обичания човек, а също и развляне на връзките с по-възрастни родственици. Спокойствието в фамилията стартира да Ви се коства надали не нещо недостижимо, изключително за тези, които са привикнали да вземат решение всички проблеми бързо. Помнете, че през днешния ден е по-добре да не предприемате някакви обилни крачки. Просто покажете, какъв брой отзивчиво сте настроени, и им дайте опция да проявят самодейност.
Близнаци
Всичко ново и извънредно в този момент елементарно притегля Вашето внимание. Не може да се каже, че успявате кой знае какъв брой в тези посоки, които смятъе за най-важни, а и ползите Ви напълно ненадейно може да се реалокират в друга повърхност. Любопитството и желанието Ви да поддържате връзка евентуално ще вземат връх над душевните Ви прекарвания и на практика устреми. Независимо от това, че денят способства за разнообразни контакти, запознанствата от това време в следствие може да се окажат не по този начин дълготрайни, както сте се надявали.
Рак
През този ден звездите предлагат да привлечете вниманието на своя обичан човек по някакъв напълно екствравагантен прийом. Например извънредно облекло, нетривиално държание или несвойствено за Вас равнодушие. За реализиране на поставената цел са положителни и подобаващи всички средства.
Лъв
Днес може да останете с усещане, че Вашият обичан човек преднамерено Ви нервира, предизвика Ви, и се пробва да получи от Вас някаква избрана реакция. Ако знаете тъкмо за каква реакция става дума, дайте му я – дано индивидът остане задоволен. Ако ли не, постарайте се да отгатнете.
Дева
Днес би трябвало да изграждате своя модел на държание въз основата на това, какво чете Вашия обичан човек, какъв жанр литература го интересува и с какви категории мисли. Затова преди да се решите на каквото и да било деяние, поогледайте книгите в библиотеката му…
Везни
Не си създавайте фантастични теории, в устрема си да си обясните нелогичното държание на своя човек. Просто не можете да улучите. Най-напред всички хора са разнообразни, което ще рече, че и метода им на мислене е друг, а също така, за мъжете е извънредно мъчно да схванат дамите. Затова не е зле да поискате от него пряк отговор.
Скорпион
Днес ще се наложи много дълго да убеждавате своя обичан човек в правилността на това или това деяние, което бихте желали той да предприеме. Не се знае, дали ще съумеете да се справите с това или не, само че ще се наложи да извършите замисленото независимо.Настройте се за това по- рано.
Стрелец
Вашият обичан човек през днешния ден няма да има предпочитание да Ви пуска даже и за минъта да се отделяте от него. Затова раздялата Ви може да се забави толкоз, че гладко да премине в среднощна седянка, а по-късно и в обща закуска. Какво пък – постарайте се да извлечете от обстановката оптималното потребно и прелестно.
Козирог
Изключително доста зависи от опцията Ви да се концентрирайте и бързо да взимате решения. Днешният ден няма да Ви даде време за размишления, претегляне на всички „ за ” и „ срещу ”, както и за разработване на оптимална тактика. Трябва да дойдете, да видите и да успехите. Това значи,че ще се постанова да бързате съвсем непрекъснато. За влюбените всичко ще се подрежда доста добре, а мощните усеща безусловно ще ги въодушевяват. Днес самотните представители на знака не би трябвало да хранят огромни очаквания за нови запознанства. Не забравяйте, че първото усещане можа да бъде лъжливо.
Водолей
Днес с удивление ще откриете, че Вашия обичан човек в действителност е много по- забавен от това, което Вие сте считали. С него може да се поговори на най-неочаквани тематики и да получите отговори на такива въпроси, на които изобщо не сте и очаквали.
Риби
Вие сте задоволително умни, с цел да сте на ясно, че човек не може да знае всичко, и в случай че през днешния ден се сблъскате с човек, имащ друго мнение по някакъв въпрос, възползвайте се от тази опция, с цел да научите нещо. Проявявайки крепко любознание за непознатата позиция, ще заслужите уважението на този човек и всичко ще се трансформира от извънредно дразнеща обстановка в приятна сказка. Ако не Ви доближават обстоятелства, вярната информация ще хвърли светлина на някогашен проблем.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР