Възможна е четворна коалиция във варианта, който беше до момента.

...
Възможна е четворна коалиция във варианта, който беше до момента.
Коментари Харесай

Рибарски, ПП: Ако ИТН приемат политиките, които сме заложили, вярвам, че ще се разберем

Възможна е четворна коалиция във разновидността, който беше досега. Това сподели в студиото на „ Здравей, България” ръководителят на енергийната комисия в Народното събрание Радослав Рибарски от „ Продължаваме Промяната”.



Ако Има Такъв Народ влязат в диалози по политиките, които сме заложили и са склонни да ги одобряват, имам вяра, че може да се разберем и да се върви към нов тип кабинет, който да бъде с мандат на някоя от партиите, съобщи той.

Относно предлагането на ГЕРБ за таван на цената на горивото от 2,70 лева, Рибарски съобщи, че това съществено ще наруши пазарните механизми. Според него сходна мярка няма да реши рецесията.

Относно доставките на газ, Рибарски разяснява, че има увещание за това, че „ Чирен” ще бъде цялостен минимум на 60-70% за зимния интервал.

Доставките зависят от полутечен газ. Всеки миг би трябвало да потече природен газ по връзката Стара Загора-Комотини. Там количествата са контрактувани на доста по-ниски цени. По-добре да нагнетим на ниска цена природен газ в хранилището, добави още представителят на Политическа партия.

Той разяснява и опитите връзките сред нея и Кирил Петков да бъдат компрометирани.

Не виждам спор на ползи. На публикуваните записи се виждат двама души които вървят по стълби и влизат през една врата. Мисля, че другите фотоси с кюлчета са много по-притеснителни, сподели представителят на Политическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР