Възглавниците са едни от най-често използваните предмети у дома. Нормално

...
Възглавниците са едни от най-често използваните предмети у дома. Нормално
Коментари Харесай

Почистете лесно пожълтелите възглавници без белина

Възглавниците са едни от най-често употребяваните предмети вкъщи. Нормално е с времето върху повърхността им да се появят замърсявания и петна. Захабените възглавници несъмнено не наподобяват добре, само че за благополучие има метод да възвърнете свежия им тип.
Вместо да ги изхвърлим или да ги крием с калъфки, може да се погрижим за тях в няколко лесни стъпки:
1. Преди да ги пуснете в пералнята, третирайте петната с домашна почистваща паста от сода бикарбонат и вода. Натъркайте засегнатите сектори и оставете да преседят 15-20 минути.
Само с ластик можете елементарно да отворите буркан
Това е един бърз и елементарен метод за отваряне на буркан единствено благодарение на гумен ластик. Ето по какъв начин. Увийте гумен ластик към ръба на капач...
Прочети повече
2. Пригответе разтвор за избелване, като смесите 1/2 чаша оцет, 1 чаша препарат за съдове и 3/4 чаша сода бикарбонат. Поставете в пералнята дружно с елементарен прахуляк за пране. Тази примес е задоволителна за 2 възглавници.

3. След първото изпиране пуснете в пералнята още един път, само че този път единствено с гореща вода. Целта е напълно да измиете остатъците от разтвора по възглавниците. За в допълнение разчистване може да добавите 1/2 чаша оцет.

4. Ако след първичното изпиране възглавниците не са задоволително избелени, прибавете 1/4 чаша кислородна вода (водороден пероксид).

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР