Въздушните пътища през студения сезон са подложени на повишен натиск.

...
Въздушните пътища през студения сезон са подложени на повишен натиск.
Коментари Харесай

Направете си домашен сироп, за да изчистите белите дробове

Въздушните пътища през студения сезон са подложени на нараснал напън. Инфекциозни болести и настинки стартират да тестват телата ни. И внезапно се оказваме заболели, страдаме отдавна от кашлица, без да знаем кои хапчета или фармацевтични сиропи да опитаме.

В същото време малко хора помнят обичайните способи, които са освен доста ефикасни, само че и работят деликатно, без да излагат тялото ни на спомагателен стрес.
По тази причина през днешния ден ви каже по какъв начин да почистите дробовете си вкъщи благодарение на сироп от морков. Чудесен лек, който ще ви помогне да премахнете храчките и даже токсините.

Почистване на белите дробове

В това известно лекарство морковите играят основна роля. Оранжевият зарзават се смята освен за източник на значими витамини и минерали, само че и за мощен антиоксидант. Благодарение на морковите е допустимо да се изчистят дихателните пътища даже при тежки пушачи, които страдат от непрекъсната кашлица.

СЪСТАВКИ

500 г белени моркови

4 супени лъжици мед

3 чаши вода

ПОДГОТОВКА

Обелете морковите, нарежете ги на кубчета, излейте вода и оставете да къкри, до момента в който се подготвят.

Намачкайте морковите до гладка каша. Добавете меда и разбъркайте добре.

Вземете 4 супени лъжици от този сироп дневно и скоро дишането ще бъде по-лесно. Основното нещо, не забравяйте да се консултирате с вашия доктор за вероятни противопоказания.

Сиропът от моркови носи други изгоди за организма: понижава холестерола, усъвършенства храносмилането, защищава сърцето и даже понижава вероятността от развиване на рак.

Поради богатото наличие на витамини укрепва костите и зъбите, усъвършенства положението на кожата. В допълнение, морковът има позитивен резултат върху зрението, по тази причина изрично си коства да го включите във вашата есенно-зимна диета под каквато и да е форма, пишат от Zdrave.to.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР