Въздушните фритюрници завладяха света и има основателна причина – изящният

...
Въздушните фритюрници завладяха света и има основателна причина – изящният
Коментари Харесай

Най-добрите бюджетни въздушни фритюрници под £80 в разпродажбата на Amazon, ако Ninja е извън вашия ценови диапазон

Въздушните фритюрници превзеха света и има основателна причина – изящният кухненски апарат постоянно е доста по-евтин за работа в сравнение с обичайната фурна, както и готвене на ястия с по-висока скорост. Още по-добре, фритюрникът има способността да готви по-здравословни ястия, които съдържат по-малко мазнини, защото употребяват въздух по време на процеса на готвене вместо масло.

Може би най-голямото име на пазара, когато става дума за въздушни фритюрници, е Ninja и до момента в който най-продаваната марка организира редица разнообразни разпродажби на уеб страницата си (в момента можете да вземете Ninja Air Fryer Max за £99 понижени от £189,99) техните фритюрници към момента са едни от най-скъпите модели, като множеството костват над £150.

Ако желаете да похарчите под £100 за фритюрник, разбиращите купувачи са обръщайки се към по-малко известни марки въздушни фритюрници, които могат да бъдат открити в Amazon - оставяйки им блестящи мнения, защото останах повече от впечатлен от резултатите.

Разгл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР