Въздухът в страната става все по-чист. Това стана ясно от

...
Въздухът в страната става все по-чист. Това стана ясно от
Коментари Харесай

Нено Димов възторжено: Въздухът става все по-чист!

Въздухът в страната става все по-чист. Това стана ясно от думите на екоминистъра Нено Димов, който въпреки всичко акцентира, че към момента сме над нормите за замърсяване.
„ Това е извънредно сериозен проблем, за решаването на който би трябвало да се включат всички управляващи, с цел да може да бъде решен. Това е приоритет на Министерство на околната среда и водите още при встъпването ми в служба. Проблемът е директно обвързван с качеството на живот и здравето на хората. Много ограничения би трябвало да се подхващат, които изкискват доста време “, съобщи Димов.

Той акцентира, че локалните управляващи би трябвало да имат своите проекти за възстановяване на качеството на въздуха. „ Може би част от локалната власт не припознава този проблем по този начин съществено както фактически седи. Отпуснати са средства по Оперативна програма „ Околна среда “ за възстановяване на качеството на въздуха, от които общините могат да се възползват, те би трябвало да си дадат сметка, че този проблем е доста сериозен “, акцентира екоминистърът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР