Въз основа на установеното от Етичната комисия и всички събрани

...
Въз основа на установеното от Етичната комисия и всички събрани
Коментари Харесай

След скандални изказвания: СУ уволни проф. Михаил Мирчев

Въз основа на откритото от Етичната комисия и всички събрани материали ректорът на Софийския университет проф. Анастас Герджиков реши, че е налице задоволително съображение да приключи гражданския контракт на проф. Михаил Мирчев. Това оповестиха във Facebook страницата на "Софийски университет ".

Софийският университет постоянно е бил водеща мощ в отбрана на демократичните и демократичните полезности. Той е в непрекъснато партньорство с ромски и еврейски организации, уредник е на взаимни събития, като отдаването на респект на жертвите на Световния ден на Холокоста, предлага стратегии, отдадени на дамите и половете, на интеграцията на малцинствата и на хората със специфични потребности, откри единствената компетентност „ Хебраистика “ в страната и други

На 18 ноември Общото заседание – висшият групов орган за ръководство на Университета, със своя декларация преутвърди уговорката на Софийския университет към традициите на взаимното почитание и съгласие и уверено осъди всички послания, които с претенцията да бъдат университетски, омаловажават други способи на живот и култури, или под друга форма подриват полезностите на равноправието.

Въз основа на откритото от Етичната комисия и всички събрани материали ректорът на Софийския университет проф....
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР