Въвеждането на ваксините като средство за борба и победа над

...
Въвеждането на ваксините като средство за борба и победа над
Коментари Харесай

Опашата лъжа за ваксината на Pfizer срещу коронавируса - че не е съвместима с лекарства

Въвеждането на имунизациите като средство за битка и победа над новия ковид SARS-CoV-2, който предизвиква заболяването COVID-19, среща сериозен отпор в целия свят, в случай че приказваме за Facebook. Специално за българското фейсбук пространство непрекъснато се популяризират плашещи изказвания по отношение на имунизациите и някои от тях звучат даже правоподобно, въпреки че общият случай е прекомерно обикновен - може би съгласно " потребностите " и характерностите на целевата група, която би трябвало " да клъвне ".
Една от по-сложните клевети обаче касае на имунизацията " Комирнати " - РНК имунизацията против COVID-19 на Pfizer/BioNTech. В характерността, в глава " Фармацевтични данни ", написа следното:
6.2 Несъвместимости. Този лекарствен артикул не би трябвало да се смесва с други лекарствени артикули, като се изключи посочените в точка 6.6. А във въпросната точка 6.6. в детайли е разказано какъв е процесът на приложимост на имунизацията.
 Експерт: Количеството ваксини не е задоволително, с цел да блокира световното разпространяване на ковид Експерт: Количеството ваксини не е задоволително, с цел да блокира световното разпространяване на ковид
Общото количество ваксини, което ще бъде създадено за развития свят, е безусловно незадоволително, с цел да може в световен проект да се блоки...
Това на пръв взор несъгласие незабавно беше употребявано в смисъл, че има неистина - в точка 6.6. няма никакви разказани медикаменти, които да са противопоказни на имунизацията. Затова потърси мнението на здравното министерство по въпроса. Оттам обясниха следното - не става въпрос за взаимоотношение на имунизацията с други медикаменти, а за нещо напълно друго - за това с какви субстанции може да се разреди имунизацията! Припомняме, че един флакон " Комирнати " съдържа пет дози, само че с цел да бъдат приложени, флаконът би трябвало да бъде разводнен - в тази ситуация се употребява само лекарственият артикул натриев хлорид 9 mg/ml (0,9%) инжекционен разтвор.
Дословното обяснение на здравното министерство
Кратката характерност на продукта е документ, описващ свойствата и публично утвърдените условия за приложимост на едно лекарство. Тя образува основата на /лекари, стоматолози, фармацевти, медицински сестри и др./ за това по какъв начин да употребяват лекарството безвредно и дейно. Създаването на всяка къса характерност на продукта следва избрани правила /разписани в съответни управления и други документи/, които се отнасят както до наличието, по този начин и до формата на поднасяне на това наличие. По своя темперамент информацията в късата характерност е научна информация и следва формата на такава информация.

Този принцип е спазен и при късата характерност на продукта за имунизацията " Комирнати ". Информацията по отношение на точка 6.2 е от голяма важност за медицинските експерти, които ще подготвят и ползват имунизацията. По създание тя касае така наречен " фармацевтични несъвместимости ", които пораждат отвън организма. Те не са свързани с това, да вземем за пример какви медикаменти приема пациента и по какъв начин тези медикаменти биха повлияли на действието на имунизацията и назад.
 Руската ваксина Спутник V против ковид може да бъде утвърдена от Европейски Съюз Руската ваксина " Спутник V " против ковид може да бъде утвърдена от Европейски Съюз
Тогава, когато основателите на съветската ваксина против ковид " Спутник V " подадат документи пред Европейската организация по медикаментите,...
В т. 6.6 на късата характерност на имунизацията е посочено, че. Следва да се означи, че. Тълкуването е, че имунизацията може да се смесва единствено с лекарствения артикул натриев хлорид 9 mg/ml (0,9%) инжекционен разтвор.
Информацията, предопределена за крайния консуматор – пациенти, болногледачи и други, както и за необятната общност е включена в, която съпровожда лекарствения артикул. Тя следва да е написана на понятен език /за разлика от късата характерност на продукта в листовката се заобикалят препратките/ и отразява тази информация от късата характерност на продукта, която е от голяма важност за вярната и безвредна приложимост на едно лекарство от пациентите. Листовката на имунизацията " Комирнати " включва тази информация - показания, противопоказания, положения /предишни и настоящи/, за които лекарят би трябвало да бъде известен преди използване на имунизацията, включително бременност и кърмене, приложимост на други медикаменти, шофиране и работа с машини след слагане на имунизацията, странични резултати и други
Масова имунизация - по кое време?
Източници на от здравното министерство споделиха импровизирано, че оптимистичният вид за старт на всеобща имунизация против ковид е към края на февруари, а по-реалистичният - през март месец. Освен това, имунизацията на AstraZeneca и Оксфордския университет, която е аденовирусна, е считана за по-подходяща за всеобщата имунизация, тъй като няма потребност от комплицираната логистика на РНК имунизациите - държи се при температура от 2 до 8 градуса, т.е. в елементарни хладилници. Причината е, че е създадена на база на аденовирус - той не може да се развъжда, само че е по-силен от липидите в РНК имунизацията и защищава протеина, който демонстрира на клетките ни против какъв протеин на ковид би трябвало да основат антитела (т.нар. S-протеин на коронавируса).
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР