Въведеният заради размириците и мародерствата полицейски час в Ню Йорк

...
Въведеният заради размириците и мародерствата полицейски час в Ню Йорк
Коментари Харесай

Удължиха полицейския час в Ню Йорк

Въведеният поради размириците и мародерствата полицейски час в Ню Йорк ще продължи до неделя 7 юни. Това заяви кметът на града Бил де Блазио, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

Първоначално полицейският час беше въведен от 23 ч. локално време. От през днешния ден той ще е в действие от 20 ч. до 5 ч. локално време. Въпреки тази невиждана мярка, през миналата нощ икономическата столица на Съединени американски щати още веднъж беше сцена на мародерства, по-специално в квартала Мидтаун посред Манхатън.

Ню Йорк вкара полицейски час поради митингите

Същевременно през днешния ден губернаторът на щата Андрю Куомо сподели, че полицията в града не се е справила със отбраната на магазините и на хората от мародерските прояви и други незаконни действия предната вечер, съобщи Ройтерс. Куомо добави, че кметът на града Бил де Блазио е отказал помощ от Националната армия.

"Дойче веле ": Америка се саморазрушава

Полицейското ръководство на Ню Йорк и кметът не си свършиха работата предходната нощ, съобщи Куомо. Мисля, че кметът подцени мащабите на казуса, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР