въведе днес за втори път тази година обща карантина, целяща

...
въведе днес за втори път тази година обща карантина, целяща
Коментари Харесай

Израел въведе повторна обща карантина с цел борба с COVID-19

въведе през днешния ден за повторно тази година обща карантина, целяща да се предотврати разпространяването на ковид, предадоха Франс прес и ТАСС, представена от БГНЕС.
Карантината ще продължи три седмици, в продължение на които израелците няма да имат право да се отдалечават без уважителна причина от вкъщи си на разстояние над 1 км. Те ще могат да се събират в групи до 10 души в затворени пространства и до 20 на улицата. Забранено им е и да си вървят на посетители, с изключение на в избрани случаи, както и да посещават плажовете, с изключение на за занятия с позволени типове спорт.
 Ако сте родител на дете под карантина Ако сте родител на дете под карантина
Ако сте родител на дете под карантина поради ковид - ето всичко, което би трябвало да знаете. Съветите са на Минситертството на труда...
В. " Йедиот Ахронот " отбелязва, че Израел е първата страна, въвеждаща повторнаа по време на пандемията. На 13 септември държавното управление взе решение за възобновяване на карантинните ограничения. Премиерът Бенямин Нетаняху съобщи, че решението е било взето по настоятелните препоръки на специалистите и ръководителите на системата на опазването на здравето. Той акцентира, че срокът на деяние на рестриктивните мерки може да бъде продължен, а изискванията им - направени по-строги, в случай че неподходящата обстановка не се промени.
Вчера Нетаняху означи " тревожно покачване на броя на инфектираните и на броя на болните в тежко положение ", напомня Агенция Франс Прес.
Карантината влезе в действие в 11 ч. по Гринуич и съответствува с еврейския празничен сезон.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР