Във вторник Великобритания и Франция потвърдиха решимостта си пълномащабното нахлуване

...
Във вторник Великобритания и Франция потвърдиха решимостта си пълномащабното нахлуване
Коментари Харесай

Обединеното кралство и Франция потвърждават позицията си срещу руското нахлуване в Украйна, подчертавайки икономическото влияние

Във вторник Англия и Франция потвърдиха решимостта си пълномащабното навлизане на Русия в Украйна да приключи с неуспех, като външният министър на Обединеното кралство сподели че съдружниците на Украйна би трябвало да употребяват по-добре икономическата си мощност, с цел да надминат доста военната машина на Москва.

Подновеното гледище от външния министър на Обединеното кралство Дейвид Камерън и френския му сътрудник Катрин Колона, че Русия не може да бъде възнаградена за нейната експанзия идва, до момента в който военновременната помощ от най-големия независим боен покровител на Украйна – Съединените щати – се колебае.

Камерън, говорейки след диалози с Колона в Париж, сподели, че в случай че стопанските системи на западните сътрудници на Украйна се пресмятат дружно, " изпреварваме съветската стопанска система с 25 към едно или повече. "

" Това, което би трябвало да създадем, е да накараме тази икономическа мощ и този ангажимент да се отплатят ", сподели той. „ Ако можем, не се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР