“Не съм страхливец и не съм лекомислен!, заяви Ерген-З Алек

...
“Не съм страхливец и не съм лекомислен!, заяви Ерген-З Алек
Коментари Харесай

БЪЛГАРИЯ го попиля: Избягалият ерген се срина, тръгна на психиатър

“Не съм страхливец и не съм лековерен! ”, съобщи Ерген-З Алек Младенов часове след края на сантименталното телевизионно предаване в което три месеца за любовта му се бориха 26 девойки. В последна сметка, той избяга от шоуто, без да даде годежен пръстен на нито една от тях. Направи го обаче по абсурден метод. Алек не се изправи очи в очи пред финалистките Магдалена и Надежда, с цел да им заяви, че нито една от тях не е спечелила сърцето му.

Ергенът разгласи решението си във видео послание, което хвърли в потрес и огромно отчаяние двете млади дами. Постъпката му отприщи вълна от сериозни и отрицателни мнения от хилядите почитатели на шоуто. Най-задаваните въпроси бяха: „ Страхливец ли е Алек и дали майка му Ксения не е предиздвикала сина си да отреже момите? ”

Респектиращата пенсионирана кардиоложка не хареса нито една от финалистките най-много поради това, че са доста по-възрастни от сина й. „ Обиграната ” Магдалена - с цели 8 години, а Надежда - с 6, само че и с „ багаж ”, както Ксения назова 7-годишния наследник на кандидатката за сърцето на нейното момче. След срещи уединено с тях, майката на ергена бе безусловно безапелационна, че двете млади дами не стават за сина й, в шоуто не са за обич, а да създадат реклама на себе си и бизнеса си.

„ Хората постоянно имат мнение и аз нямам желание да се боря против тях. Живея с изборите, които вземам. Спях умерено след финала, тъй като никого не съм излъгал с празни обещания ”, съобщи 29-годишният предприемач. Той акцентира, че е имал благосклонности и към двете финалистки, само че това не било обич. Отрече мнението на майка му да е повлияло на решението му. Доста преди края на формата в главата му не е имало различен край, с изключение на този, който се случи.

По отношение на това дали се е замислил по какъв начин биха се почувствали финалистките от обстановката, в която ги сложи, Алек съобщи: „ Аз съм влезнал там без упования. Всеки си носи отговорност за личното прочувствено здраве. Влязох самичък и излязох самичък с един доста прекрасен житейски опит и не съм благополучен, че те са минали през такова прочувствено прекарване. Прекалено доста мислех за себе си. Но не съм подлъгал никого. Не съм споделил, че взимам теб и след това довиждане. Стигайки до решението, за мен приоритет бе какво желая аз. ” Постъпил по този начин, че хората да намразят него и „ в случай че някой изяде пешкира, да не са те двете ”, съобщи възпитаникът на столичната френска гимназия. Приближени до екипа на предаването настояват, че въпреки да не съжалява за постъпката си, самият той е травмиран от развоя на сърдечните трепети и даже се е наложило да употребява помощ от психотерапевт, с цел да превъзмогне напрежението и да балансира разтърсените си усеща.

Младенов остава в историята на сантименталното предаване и като Ергенът, целувал най-вече момите - цели 130 пъти, преброиха от шоуто. Той резервира в загадка дали след огромното премеждие на остров Родос е срещнал любовта. Обясни, че се е отдал на работата си и на обичаното си занятие - скоростно шофиране в действителна и виртуална среда. Друга негова пристрастеност са компютърните игри и е доста известен в така наречен общество на нърдовете.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР