Танайст Мишел Мартин каза, че е много загрижен“ за бавния

...
Танайст Мишел Мартин каза, че е много загрижен“ за бавния
Коментари Харесай

Мартин „много загрижен“ за бавния напредък в разследването на смъртта на Шон Рууни

Танайст Мишел Мартин сподели, че е „ доста угрижен “ за бавния прогрес в изправянето на убийците на ирландски миротворец пред правораздаването по време на пътешестване до Ливан.

Г-н Мартин добави, че е оказал напън върху ливанското държавно управление по отношение на следствието на гибелта на редови войник Шон Рууни.

24-годишният мъж от Co Donegal е бил погубен, до момента в който е служил в Ливан, когато неговият ескорт беше атакуван през 2022 година

Г-н Мартин се срещна с ливанския министър на външните работи Абдалах Бу Хабиб и юрист, представляващ министъра на защитата в Ливан в понеделник сутринта.

Говорейки след срещата, господин Мартин сподели: „ Ние сме доста, доста загрижени. Искаме да бъде въздадена правдивост и желаеме тези, които са направили закононарушението, убивайки Шон Рууни и ранявайки други ирландски бойци.

„ Искаме тези хора да бъдат изправени пред правораздаването и разбирам разделянето на управляващите, само че ние сме загрижени за бавния ход на този развой и ирландският народ желае с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР