Във вторник ще преобладава слънчево време, затоплянето ще продължи. Около

...
Във вторник ще преобладава слънчево време, затоплянето ще продължи. Около
Коментари Харесай

Времето утре - 6 април

Във вторник ще доминира слънчево време, стоплянето ще продължи. Около и след обяд над югоизточната половина от страната ще има по-значителни нараствания на облачността, там тук-там ще превали слаб дъжд. Вятърът ще е слаб от юг-югозапад. Минималните температури ще са сред 0° и 5°, а оптималните - сред 13° и 18°. Това заяви за Агенция „ Фокус ” дежурният синоптик Евгения Егова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
През нощта против сряда облачността краткотрайно ще намалее, а в сряда бързо ще се усили и на доста места ще има превалявания. Вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и с него ще нахлува леден въздух. В Северна и Западна България температурите ще се намалят и там тук-там дъждът ще се примесва със сняг. В четвъртък ще остане прохладно и относително студено. Ще има променлива, постоянно забележителна облачност, на обособени места ще превали едва. Температурите и в югоизточните региони ще се намалят.
 Седмична прогноза за времето за 5-11 април Седмична прогноза за времето за 5-11 април
В понеделник над цялата страна ще има променлива облачност, без превалявания. Максималните температури ще са сред 9 и 14 градуса. Във вторн...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР