Във вторник френската Renault Group и китайската Geely обявиха, че

...
Във вторник френската Renault Group и китайската Geely обявиха, че
Коментари Харесай

Renault и Geely правят обща компания за високоефективни автомобилни двигатели

Във вторник френската Renault Group и китайската Geely оповестиха, че двете компании са подписали съглашение за основаване нов венчър със споделено присъединяване, който има за цел да се трансформира в водач в света на хибридизираните и високоефективни решения за задвижващи системи.

Това е следващата стъпка в връзките сред Renault Group и Geely, откакто при започване на март тази година бе подписано писмо за планове сред Renault Group, Geely и Aramco, напомня auto-press.net.

Новата венчър компания ще разполага със 17 индустриални уреди за задвижващи елементи и 5 развойни центъра на три континента, в които ще работят 19 000 индивида. Те ще имат за задача да предложат на външни автомобилни производители подготвени решения за хибридизирано и/или високоефективно задвижване.

От Renault Group и Geely анонсират, че упованията им са свързани за годишно произвеждане на до 5 000 000 мотора с вътрешно горене, хибридизирани и зареждаеми (PHEV) задвижващи системи, както и създадени за тях предавателни кутии.

Първите софтуерни решения на новия венчър ще бъдат въведени в серийното произвеждане на Renault Group, Geely Auto, Volvo Cars, Proton, Nissan, Mitsubishi Motors Company и PUNCH Torino.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР