Във вторник, 16 април, почти двойно повече от годишните валежи

...
Във вторник, 16 април, почти двойно повече от годишните валежи
Коментари Харесай

Апокалипсис в Дубай! Всичко е под вода

Във вторник, 16 април, съвсем двойно повече от годишните превалявания паднаха в най-големия град на Обединените арабски емирства за един ден. Наводнени са доста улици, автомагистрали, първи етажи на здания, съобщава Khaleej Times.

" Проливен дъжд валеше в цялата страна през целия ден, което се отрази отрицателно на услугите за доставка и публичния превоз. Междуградските автобусни услуги бяха спрени в доста емирства, парковете и открити пазари бяха затворени “, се споделя в изказването.

Властите в страната приканиха жителите да не напущат домовете си, в случай че не е безусловно належащо, а интернационалното летище в града спря да приема полети - самолетите се пренасочват към Абу Даби.

Ето какво претърпяха варненки, които сега са в Дубай:

" Бяхме в мола, с цел да хапнем, когато внезапно постройката се разпадна и над нас шурна вода ", описа за изживения смут пред Varna24.bg млада жена. Внезапната стихия ги хваща неподготвени.

" Нямаше по какъв начин да се приберем. Затвориха метрото, нямаше таксита. Пътищата безусловно бяха потопени ", споделя още тя.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР