Във всяка връзка има спорове, без значение колко щастливи са

...
Във всяка връзка има спорове, без значение колко щастливи са
Коментари Харесай

5 спора, които са нормални за всяка връзка, дори за щастливите

Във всяка връзка има разногласия, без значение какъв брой щастливи са сътрудниците и какъв брой доста се обичат. Просто няма по какъв начин да няма дразги във всеки тип връзки. При всеки един спор би трябвало да помните, че би трябвало да поддържате връзка и да говорите повече, не по-малко. Когато се чувствате раздразнени от колегата си, припомнете си, че има разногласия, които са естествени за всяка двойка. Ето кои са естествените видове кавги:

1. Имате разнообразни финансови цели

Искате да освежите жилището си, до момента в който той мисли, че би трябвало да вложите вашите пари в бизнес. Или може би желаете да резервирате на ниска цена хотел за идната си отмора, тъй като ще лежите на плажа от самото начало, до момента в който той желае да резервира най-луксозния хотел? Да имате разнообразни хрумвания за това какво да вършиме с парите е безусловно обикновено, само че е значимо да казвате какво мислите, вместо да събирате всичко в себе си. Може да не печелите всеки спор, само че шерването на вашите потребности е здравословно.

Как да се справите с това: " Важно е да разберете за какво сътрудникът ви желае да направи това, което желае да направи. Понякога единствено валидирането на тяхната позиция ще помогне за вземането на взаимно решение. Помогнете на колегата си да разбере за какво мислите по този метод.

2. Вършите домакинската работа по разнообразни способи

И освен домакинската работа- оставяте пастата за зъби по друг метод, оправяте леглото по друг метод и други неща, които може да изкарат отвън равновесие другия човек. Няма двойка, на която да се разминават този вид кавги.

Как да се справите: Запитайте се по какъв начин решението ви да сгъвате или да не сгъвате като колегата си ще ви влияе върху вас и вашия дом. Наистина ли е огромна работа да се сгъва по друг метод? Може би това е област, където можете да извършите малко взаимни отстъпки за колегата си. Или може би вашият способ за прегъване на кърпички е неразделна част от вашето психологично здраве? Ако не можете да се примирите с някои неща, обяснете на колегата си за какво са толкоз значими за вас.

3. Имате разнообразни полови стремежи

Във всяка двойка има един сътрудник, който желае секс повече и един, който го желае по-малко. Затова се успокойте, не сте сами. Сексът в действителност е огромен проблем.

Как да се справите: Намерете внимателен метод за диалог, без да се чувствате възмутени или употребявани. На процедура това постоянно наподобява на признание на желанието на колегата ви, когато не сте в въодушевление и сте почтени, когато просто не го чувствате. Покажете на колегата си, че го чувате и ви интересува. Ако кажете " не ", на идващия ден поемете самодейността. Ще бъдете очаровани от резултата.

4. Имате разнообразни обществени графици

Повечето двойки имат известно противоречие в това какъв брой време желаят да прекарват дружно. Отново е по-добре да се справите с това рано, с цел да не се чувствате афектирани по- късно.

Как да се справите: Споделете по какъв начин не прекарвате задоволително или прекалено много време с колегата си, което визира връзката ви. Вместо да казвате " не тренирайте за този маратон и прекарайте известно време с мен ", кажете на колегата си, че подкрепяте задачите му, само че не желаете да загубите връзката си в процеса. Обмислете дружно по какъв начин да останете свързани и да постигате самостоятелните си цели.

5. Имате разнообразни разбирания за " чисто "

За едни хора " чисто " е равно на " злополучие " за други. Различията в разбирането на " чисто " постоянно са мотив за разногласия. Човек не е добър или неприятен, просто друг.

Как да се справите: Не обвинявайте и не карайте сътрудникът ви да се срами. С други думи, не му казвайте, че е ужасяващ човек за това, че е оставил чорапите си на пода. Вместо това, умерено обяснете на колегата си по какъв начин неговите привички ви засягат и го помолете да опита да промени някои неща.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР