Във всяка компания има малко по-мързеливи служители, които влагат минимални

...
Във всяка компания има малко по-мързеливи служители, които влагат минимални
Коментари Харесай

Какво може да се научи от по-малко продуктивните служители

Във всяка компания има малко „ по-мързеливи " чиновници, които влагат минимални старания в работата минимални старания и вършат всичко допустимо да си тръгнат от офиса допустимо най-рано. Това са хората, които непрекъснато се крият по коридорите и в конферентните зали, с цел да избегнат контакт със своите сътрудници и ръководители, които могат да ги помолят за помощ или да им възложат нова задача.

Тези чиновници могат да унищожат мотивацията на даже най-сплотения и ефикасен екип, защото техните сътрудници знаят, че най-вероятно ще би трябвало да свършат работата им вместо тях, в случай че желаят да спазят крайните периоди за осъществяване на дадена задача. Това основава  не единствено сред лентяите и останалите, само че и сред самите работливите чиновници, които би трябвало да покрият пропуските и да поправят грешките на своите непродуктивни сътрудници. 

За ръководителите на екипите може да бъде извънредно мъчно да намерят метод за справяне с навиците на по-мързеливите чиновници. Многократното неодобрение нормално е неефективно, защото държанието на тези хора е неразделна част от техния темперамент и личностна еднаквост.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР