Във всички общински лечебни заведения да бъде въведено изискване за

...
Във всички общински лечебни заведения да бъде въведено изискване за
Коментари Харесай

Дончо Барбалов препоръча: Да се въведе носенето на маска в общинските лечебни заведения

" Във всички общински лечебни заведения да бъде въведено условие за носене на маска - както от работещите там медици, по този начин и от пациентите. Писмо с такава настоятелна рекомендация изпратих през днешния ден до шефовете и шефовете на общинските диагностично-консултативни центрове, многопрофилни и профилирани лечебни заведения ". Това написа своята страница във Facebook заместник-кметът по финанси и опазване на здравето на Столична община Дончо Барбалов.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 31734
" Основание за писмото ми е утежняването на епидемиологичната обстановка в София, която към този момент е в жълтата зона на заболеваемостта от COVID-19. Отговорността на всеки от нас към личното и на околните ни здраве изисква да вършим всичко належащо за ограничение на разпространяването на ковид. Само по този начин може да се избегне прекарването на нов локдаун и блокаж на икономическия и обществен живот ", уточни още Барбалов.

Според него навременната диагностика от доктор и съответното лекуване още при първи признаци на болестта могат да предотвратят тежките последствия от вируса.

" В това са уверени експертите по заразни заболявания, които натрупаха забележителен опит с COVID-19 през последните три години ", добави Дончо Барбалов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР