Във все по-неразбираемо положение сме. Това каза в сутрешния блок

...
Във все по-неразбираемо положение сме. Това каза в сутрешния блок
Коментари Харесай

Политолог за Слави Трифонов: Опитът да се говори на зрителя по телевизора е откровена рецепта за провал

Във все по-неразбираемо състояние сме. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия политологът Христо Панчугов във връзка договарянията за сформиране на държавно управление.

В изявлението на Слави Трифонов през вчерашния ден ме тормози плоското отношение към политиката. Виждането на " ИТН " надълбоко не дава отговор на това, коeто ние знаем като демокрацията. Процесите са свързани с връзка и единодушие, процесът изисква и политическо водачество. Вчера видях човек, който не желае да приказва с никого, даже с гласоподавателите. Той желае да ръководи едно шоу, да излезе от обстановката без да се носи отговорност, съобщи Панчугов.

Не е обикновено партия, която е номинирала премиера си посредством обществен кастинг, да не може да провежда обществени диалози. Най-големият проблем е, че не се търси поддръжката на българските жители. Тя ще пристигна единствено има явен политически ред. В тази обстановка отговорността е напълно на политиците, уточни политическият анализатор.

Слави Трифонов не дава явен роман за това по какъв начин наподобява политическа стратегия на " ИТН ". Опитът да се приказва на фена по тв приемника в жанр " Ще видите, като му пристигна времето " е откровена рецепта на неуспех в обстановка, когато явно не може да се събере устойчиво болшинство. Претенцията да създадеш нов модел, до момента в който участваш в остарял модел на правене на политика няма да събере поддръжката на българските жители, разяснява Христо Панчугов.

Слави Трифонов гледа афектирано българските жители, тъй като не са харесали претендента му за министър председател, означи той.

Наивността на " ИТН " е неразбираема. Или се търси неуспех на договарянията, или те не знаят какво вършат, сподели още политологът.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР