Във временно окупирания Крим жена се похвали с руските системи

...
Във временно окупирания Крим жена се похвали с руските системи
Коментари Харесай

Жена от Крим разкри случайно къде са разположени руските ПВО

Във краткотрайно окупирания Крим жена се похвали с съветските системи за противовъздушна защита, потвърждавайки, че се усеща „ предпазена “. По този метод обаче тя разкри за украинците тяхното тъкмо местонахождение.

Тя даже направи фотография на военното съоръжение, съобщи организация УНИАН. Говорителят на регионалната администрация на Одеса Сергей Братчук заяви за това в Телеграм канала си. Жената написала, че Евпатория сякаш е „ под протекция “. Тя обаче не регистрира, че самохвалството с съветската Противовъздушна отбрана ще се хареса на украинските военни, които към този момент ще знаят къде тъкмо е „ отбраната “ на нашествениците.

„ Марина от Крим общително сподели местоположението на московската противовъздушна защита покрай Евпатория. Сторито към този момент бе изтрито, само че интернет помни всичко. Бъдете като Марина! Приближете освобождението на Крим ", написа Братчук.

През последните дни бяха осъществени няколко удара по съветски военни цели в окупирания от руснаците украински полуостров. „ Ню Йорк Таймс “ заяви, че зад една от офанзивите стои елитно украинско поделение. ФАКТИ напомня, че неотдавна Украйна удари и база на частната военна компания „ Вагнер “. Появи се информация, че украинците са знаели точното ѝ местонахождение поради фотография, на която наемниците театралничат пред постройка, на която е изписан и точният ѝ адрес.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР