Във времена като днешните имаме нужда и от малко добри

...
Във времена като днешните имаме нужда и от малко добри
Коментари Харесай

Център Малки чудеса с безплатни консултации на терапевти за всеки в нужда

Във времена като днешните имаме потребност и от малко положителни вести!
От 1.04.2020 година, до преустановяване на изключителното състояние в страната, Център за детско развиване " Малки чудеса " към Фондация " Нашите недоносени деца " афишира всички съвещания със своите терапевти за безвъзмездни за децата и родителите в цялата страна.
Mожем да предложим на родителите на деца с компликации в развиването достъп до отдалечени съвещания с нашите логопеди, психолози, ерготерапевти, специфични педагози.
Родителите на недоносени деца могат да се възползват от виртуални срещи с неонатолози и педиатри. В този миг отдалечените съвещания са извънредно скъпи и в същото време изцяло безвъзмездни за фамилиите, които обичайно посещават Центъра за детско развиване „ Малки чудеса ", само че сега са възпрепятствани.
Консултациите могат да се организират отдалечено, чрез Viber, Skype или по телефон и целят да поддържат всички фамилии с деца в компликации в развиването, които се намират в изолираност сега.
Провеждането на отдалечени съвещания дава опция и на фамилиите от по-малките обитаеми места, които нямат достъп до профилирани услуги, да се съветват и да получат информация по отношение на всички въпроси, свързани с развиването на децата им.
Настоящата обстановка е сложна за всички родители, само че за родителите на деца със специфични потребности е изключително мъчителна. Подкрепата на експертите е за всички нуждаещи се.
Можете да запишете час за безвъзмездна консултация по някой от следните способи:
- На телефон 0887545446
- Viber: 0887545446
- Пишете ни персонално известие
- Пишете на имейл: [email protected]
Инициативата се реализира с поддръжката на Борика АД.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР