Във връзка със задържането на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов,

...
Във връзка със задържането на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Ангелов за ареста на Борисов: Рашков направи услуга на партията

Във връзка със задържането на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, Костадин Ангелов съобщи в ефира на Нова телевизия, че вътрешният министър Бойко Рашков е направил услуга на партията.

Той потвърди, че е погрешна една от най-големите неистини, популяризирани против Борисов- тази със фотосите, които бяха публикувани. Това, което се случи потвърждава, че Борисов у дома няма нищо, че тези пачки и клипчета се оказаха неистина . Премиерът Кирил Петков и Бойко Рашков намесиха Европейската прокуратура, казвайки, че арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова са резултат на взаимни инспекции. Оказа се, че Европейската прокуратура няма нищо общо с тези противозаконни арестувания, добави той.

Костадин Ангелов разяснява още, че Да се тормозим от човек, който има 19 присъди и чийто прякор знаем какъв е- това е негова естествена отбрана, сподели още Ангелов.
 Горанов сезира Надежда Йорданова да ревизира доклади на сдружения на Божков
Горанов сезира Надежда Йорданова да ревизира доклади на сдружения на Божков

Защитните тези на Васил Божков са погрешни, безапелационен е Владислав Горанов

По отношение на политическото ръководство в страната, Константинов съобщи, че от партията ще подхващат стъпки към събаряне на държавното управление. Не ни тормози това, че нямаме болшинство, постоянно сме следвали ползите на българските жители. Сега надвиват гласовете, че държавното управление става рисково за България. Липсата на решения и съответни дейности в тези невиждани рецесии в страната са рискови за нашата страна. Една от вероятните парламентарни процедури е внасяне на избор на недоверие
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР