Във връзка със зачестилите случаи на фалшиви сигнали за нарушения

...
Във връзка със зачестилите случаи на фалшиви сигнали за нарушения
Коментари Харесай

Зачестяват случаите на фалшиви сигнали за нарушаване на противоепидемичните мерки

Във връзка със зачестилите случаи на подправени сигнали за нарушавания на противоепидемичните ограничения, подадени на горещите телефони, Община Мездра приканва жителите за добросъвестно и отговорно отношение, когато алармират за осъществени нарушавания на наредбите на здравните управляващи в Република България и на заповедите на кмета на общината!

Моля, подавайте единствено сигнали с достоверна, тествана и своевременна информация!

При подаване на сигнали от Ваша страна е належащо да предоставите следните данни: трите си имена, настоящ адрес и телефон за контакт.

Анонимни сигнали няма да бъдат проверявани!

Желателно е да изпратите доказателствен (снимков) материал, потвърждаващ осъществените нарушавания. Това ще увеличи опцията за по-ефективни дейности от наша страна при инспекцията на сигналите, подадени от Вас.

Сигнали за нарушавания на противоепидемичните ограничения, се одобряват на телефони:

0885 22 46 08, 0894 46 60 21 и 0910 915 10 - Районно ръководство „ Полиция “ - гр. Мездра,

0885 69 55 04 и 0910/ 9 21 02 - Дежурен в Община Мездра, както и на Националната система за незабавни повиквания с обединен европейски номер 112.

Напомняме, че според наредбите на член 326, алинея 1 от Наказателния кодекс: „ Който предава по радио, телефон или по различен метод погрешни повиквания или заблуждаващи знаци за помощ, акцидент или паника, се санкционира с отнемане от независимост до две години “, а според алинея 2 от същия член: „ Ако от действието по алинея 1 са настъпили обилни нездравословни последствия, наказването е отнемане от независимост до пет години и санкция от 10 хиляди до петдесет хиляди лв.. “ /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР