Във връзка със стартиране на ремонтни дейности по ВиК мрежата

...
Във връзка със стартиране на ремонтни дейности по ВиК мрежата
Коментари Харесай

Въвеждат временна организация на движението по западното платно на улица Чаталджа до края на септември

Във връзка със пускане на ремонтни действия по ВиК мрежата по ул. " Чаталджа ", Община Бургас уведомява, че от 10:00 часа на 29.08.2022 година /понеделник/ до края на месец септември се вкарва краткотрайна организация на придвижването по западното платно на улицата, в сектора от вход/изход на складова база на " Чистота “ ЕООД до магазин за строителни материали " Деплан “. Ще бъде затворено отчасти платното за придвижване на ППС в сектора в посока ж.к. " Меден рудник “.

Този сектор на трасето на водопровода се намира под контактната мрежа на тролейбусния превоз, заради което по време на осъществяването на строително-монтажните действия се постанова изключване на електрозахранването. Затова от понеделник, 29.08.2022 година, линия Т1 няма да бъде обслужвана, като до привършване на ремонта, линия Б11, която в огромна степен дублира нейния маршрут, ще се извършва с разписание, при което интервалите на придвижване са учестени.

Община Бургас авансово се извинява за породеното стеснение и разчита водачите на ППС да се преценяват с въведената краткотрайна организация на придвижване.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР