Във връзка с възникналият инцидент на 18 април 2018 г.,

...
Във връзка с възникналият инцидент на 18 април 2018 г.,
Коментари Харесай

Полицейски синдикат с кампания: Не на насилието по...

Във връзка с зародилият случай на 18 април 2018 година, при който пострадаха двама чиновници на реда, Синдикална федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи (СФСМВР) започва акция под надпис „ Не на насилието на стадионите “.

Стартът на акцията ще бъде даден на идната през днешния ден поредна среща от полуфиналите на Купата на България сред тимовете на ЦСКА и Левски.

По време на срещата чиновниците на реда, които я охраняват, ще носят върху униформите си особено направени за акцията стикери.

В своя позиция, публикувана измежду медиите преди седмица, СФСМВР заяви  нуждата от предприемане на незабавни ограничения за гарантиране физическата цялост на служителите на реда и налагане на по-строги наказания по отношение на всички лица, демонстриращи експанзия по отношение на органите на реда.

СИНДИКАЛНАТА ФЕДЕРАЦИЯ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ В Министерство на вътрешните работи ( СФСМВР)  е най-голямата синдикална организация  в  МВР, в която  членуват над 9 000 чиновници  – както държавни чиновници, по този начин и лица, работещи по трудово правно отношение, заети във всички посоки на активност на Министерство на вътрешните работи на територията на цялата страна. Основана е през февруари 2009  година, директно след спонтанните  протести на чиновници в Министерство на вътрешните работи от края на 2008 година. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР