Във връзка с разпространената информация, че магистрат от Специализираната прокуратура

...
Във връзка с разпространената информация, че магистрат от Специализираната прокуратура
Коментари Харесай

Службите на МВР имат пълна готовност да се включат в разследването на заплахата срещу магистрат

Във връзка с публикуваната информация, че магистрат от Специализираната прокуратура е намерил плик с патрон и отрязъци от вестници в служебния си кабинет, службите на Министерство на вътрешните работи имат цялостна подготвеност да спомагат за разкриването на това закононарушение, оповестяват от вътрешното ведомство.

Министерство на вътрешните работи не може да се самосезира и да стартира независима работа по случая, тъй като към този момент има формирано досъдебно произвеждане. Това може да стане, в случай че такива оперативно- издирвателни дейности бъдат предоставени от способената прокуратура на работа от вътрешното министерство.

Министерство на вътрешните работи работи безкомпромисно в работата си против престъпността. Посегателството и заканите против държавни чиновници и магистрати, борещи се против престъпността, е неприемливо.

Надяваме се, че съществуването на видеонаблюдение и пропускателен режим в постройката на ул. " Черковна " биха съдействали за бързото откриване на причинителите и изправянето им пред съда, допълват от Министерство на вътрешните работи.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР