Във връзка с публикации в социалните мрежи, в които са

...
Във връзка с публикации в социалните мрежи, в които са
Коментари Харесай

Камера засне кошмарния инцидент с момиченце в пловдивски мол

Във връзка с изявления в обществените мрежи, в които са изнесени данни за потърпевшо дете на територията на комерсиалния център, мол "Марково тепе " показва следното мнение:
Направена е инспекция на всички условия, като са прегледани записите от охранителните камери, инсталирани на входа на подземния паркинг на мола. Записите ясно демонстрират, че са осъществени няколко нарушавания от страна на родителите на детето, довели до неприятния случай. А те са следните:

- Майката и детето слизат от автомобила на място, което не е регламентирано за прекъсване и престой, а за прекосяване с автомобил, респективно спрелият автомобил основава опашка.

- На паркинга в комерсиалния център са маркирани местата, на които може да се паркира, и са указани пасажите към входовете на мола, които са планувани за пешеходно прекосяване.

- След прекосяването на автомобила системата на бариерата задейства нейното втурване, все пак обаче дамата взема решение да премине под нея и пред идващите коли.

От всичко изброено, както и от видеозаписа на охранителните камери, несъмнено излиза наяве, че създалият се случай е в резултат на нехайство от страна на родителите. По отношение на работата на служителя на защитата не са установени никакви нарушавания.

Мол "Марково тепе " се отнася с извънредно внимание към ограниченията за сигурност на всички гости на мола, само че с цел да бъдат клиентите ни спокойни и сигурни, те би трябвало да съблюдават обикновени правила за сигурност. Очакваме това от всички гости, като се надяваме родителите, които идват с децата си, да бъдат задоволително виновни и те самите да възпитават малчуганите си да съблюдават разпоредбите. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР