Във връзка с провеждането на местните избори, за обезпечаване на

...
Във връзка с провеждането на местните избори, за обезпечаване на
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 26 октомври

Във връзка с провеждането на локалните избори, за застраховане на работата на секционните изборни комисии и администрацията, зоната за краткотрайно паркиране " синя зона " във Варна няма да работи на 28 и на 29 октомври (събота и неделя).

Кътът за отдих до Юнашкия салон, който бе основан преди четири години, е оставен на произвола. Видът му става все по-отблъскващ, видя кореспондент на Moreto.net.

Със зрелищни опити започва научният фестивал във Варна. Второто издание на форума ще продължи до 29 октомври. Пълната стратегия с многочислени събития ще се организира от 26 до 29 октомври във Фестивалния и конгресен център, съобщи кореспондент на Moreto.net.

През актуалната 2023 година октомврийската есен ни подари с плодовете на основаното и изпълненото на сцена творчество за деца, показано ни от извършения XI Европейски Международен Конкурс за детска ария “Златни искри ”, Варна’2023

Специализирана акция по противопоставяне на битовата престъпност и закононарушенията срещу политическите права на жителите е извършена от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна на 25 октомври, потвърдиха от полицията за Moreto.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР