Във връзка с провеждане на протест за подкрепа на пътно-строителния

...
Във връзка с провеждане на протест за подкрепа на пътно-строителния
Коментари Харесай

Промени в движението в центъра на София

Във връзка с осъществяване на митинг за поддръжка на пътно-строителния отрасъл в страната пресцентъра на Столичната община (СО) заяви за промени в организацията на придвижването през днешния ден.

От 8:00 часа до 18:00 ч. се не разрешава престоят и паркирането на пътни транспортни средства на бул. „ Княз Александър Дондуков “ в сектора сред бул. „ Васил Левски “ и ул. „ Георги С. Раковски “, като се изключи рейсовете, пренасящи участниците в мероприятието и отвън местата в режим на платено паркиране „ длъжностен абонамент “.

В известието се споделя още, че Столичната дирекция на вътрешните работи обезпечава постове за надзор и контролиране на придвижването за горепосоченото време и място.

Националният митинг на строителния отрасъл ще се организира през днешния ден, на 28-и и 29 юли в София и на територията на цялата страна, оповестиха от Българската браншова камара "Пътища ".

За София в 9:00 часа стартира шествие на Околовръстния път, а по същото време ще има митинг и пред служебния вход на Народното събрание.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР